create a web page


Hogyan NE csináld!

Pontosabban melegen javaslom, hogy próbáld ki, hiszen nem tudhatjuk, hogy neked melyik a legkézenfekvőbb megoldás egy honlap felépítésére! Talán minden fejlesztő és a fejlesztés tanulása során megrekedt érdeklődő amatőr kipróbálja az elején azokat a site-okat, amelyet többé-kevésbé könnyen kezelhető szerkesztőfelületet adnak egy saját tartalmú oldal felépítésére.
Ezek segítségével tényleg hamar sikerélményünk lesz, pikk-pakk működő weboldalt tudunk összedrótozni bármilyen fejlesztői tudás nélkül! Elegendő némi szövegszerkesztő-használati ismeret és kifejezett előny, ha rendelkezünk némi strukturált gondolkodási képességgel.
Sajnos hamar rájövünk, hogy a könnyű préda nem olyan ízletes. Sorra botlunk bele a felépítési korlátokba, fájlfeltöltési limitekbe, aztán saját domain helyett meglátjuk azt az értelmezhetetlen karakterhalmazt, amit egyik kereső sem fog díjazni, de még a látogatóinkat is elriasztja. Végül szeretnénk eltakarítani a tartalmunk körül hemzsegő villódzó reklámbannereket, és rájövünk, hogy a szolgáltató ezt szívesen megteszi - legalább háromszor annyiért, amennyiből saját reklámmentes honlapot üzemeltethetnél saját domain birtokában...

A kompromisszumok világa...

Ha mindenképpen saját munkával szeretnénk weboldalt, a fent taglalt csalódás némileg elkerülhető egyfajta hibrid megoldással. Az úgynevezett CMS-ek (tartalomkezelő szoftverek) jó alternatívát adhatnak erre.
A CMS keretrendszerek az előbbi honlapépítési technikákhoz képest sokkal szélesebb megoldási lehetőségeket kínálnak. Az ingyenes verziókkal is sokminden megoldható, a tárhelyszolgáltatók pedig eleve gyors telepítési lehetőséget biztosítanak ezekhez a szoftverekhez.
Semmiképp nem szólnám le a tartalomkezelőket, azonban tudni kell, hogy ezek professzionális használatához nem elegendő egy alap számítógép-felhasználói ismeret. Ugyanakkor az ezzel való operálás semmilyen szinten nem nevezhető programozásnak, inkább csak dobozok huzigálása és szövegszerkesztés (ami persze nem baj), de mindenképp nagyon komplex fejlesztő eszközök. Tehát amatőrnek bonyolult, profinak csak a szoftver miatt mondanám. Egyáltalán nem biztos, hogy akár egy programozó, akár egy egyszerű felhasználó azonnal tud ezekkel a rendszerekkel bánni. Külön tudomány lett a CMS világa.
Akármennyire is jónak tekinthető a CMS, sajnos ennek a fejlesztési határaival is találkozunk előbb-utóbb. Ha tetszik, ha nem, a weboldal nem úgy fog kinézni, ahogy azt elképzelted és nem pont úgy fog működni, ahogy tervezted.

Mi a megoldás?

Bízd szakemberre!
Ha az autódat elviszed a szervízbe, a házadhoz kőművest hívsz, a betegségedhez pedig legalább orvost, akkor a marketinged egyik legfontosabb eszközét is szakival csináltasd meg!
Olyan lesz, amilyet szeretnél, garanciát kapsz rá, hozni fogja a pénzt, és talán annyiba sem kerül, mint egy garanciális autószerviz!
...ja és minden más híresztelés ellenére szerkesztőfelületet is tudunk programozni a változtatható tartalmakhoz, így később nem kell programozót megbízni a tartalomfrissítéssel!

Írjon most!

Gyorsan információhoz juthat, ha itt veszi fel velünk a kapcsolatot.

Elérhetőségek

Email: info@weblappontneked.hu
Telefon: +36204447271
                +36304039901