develop free website


Ha házat épít, bizonyára szakembereket hív. Tervezőt, kőművest, ácsot, villanyszerelőt... Ha elromlott az autója, nyilván szervizbe viszi, szerelőhöz fordul, ha Ön nem autószerelő éppen. Ha beteg, keres egy hozzáértőt: orvost, patikust, javasasszonyt, varázslót.... Mindegy, csak jobban értsen hozzá, mint Ön.

Ne bízza a véletlenre honlapja elkészítését sem, ugyanis a nem szakértő "hobby" fejlesztés a végén többe kerülhet, mint gondolná! Erről itt olvashat! 

Ha Ön pusztán kedvét leli a webfejlesztés különféle módjai között és a jóleső kísérletezés, tanulás végett épít honlapot, akkor csak bátorítani tudom! Kezdjen bele!

De ha meglévő szolgáltatását, hobbyját, munkáját szeretné profi módon bemutatni ami éppen nem a webfejlesztés, akkor bízza ránk profi kirakatának elkészítését és szerezzen ezáltal a weben gyorsan új partnereket, vevőket!

Egy szakértelem nélkül elkészített honlap potenciális vevők és partnerek tömegét terelheti el a honlapjáról, vagy akár oda sem vonzza őket! Bízza ezt is szakemberre éppúgy, mint a házépítést, vagy az autószerelést.

Mik a fő szempontok? 

Mint ahogy 100%-ban berendezett feng-shui lakás sincs, így 100%-os weboldal is elképzelhetetlen. Mi azonban figyelünk az Ön elvárásain túl a honlapja webergonómiájára, reszponzivitására és nem utolsósorban a keresőoptimalizálásra annak érdekében, hogy minél közelebb legyünk a végeredmény bemutatásakor a 100 százalékhoz! 

Mit is jelent ez a három varázsige? 

Webergonómia: A fejlesztés során annak figyelembe vétele, hogy az Ön honlapját minél kényelmesebb legyen böngészni, olvasni, ezáltal minél hosszabb ideig tartózkodjon itt a látogató. Az Ön honlapjának design-ja nem feltétlenül "trendi" kell legyen, hanem a tartalomhoz és a mondanivalóhoz illeszkedő! 

Reszponzivitás: A lehető legtöbb eszközön (desktop, tablet, mobil és tucatnyi egyéb...) különböző méretű és képarányú készüléken való helyes megjelenés. (Ez talán napjaink egyik legnagyobb kihívása a szoftverfejlesztés terén!) 

Keresőoptimalizálás (SEO): A program olyan módon történő felépítése, hogy a böngészők a lehető legelőkelőbb helyre sorolják a különböző keresőszavakra. 

A programozáson túl a fenti szempontokról egész könyvespolcokat, gigabájtokat lehet olvasni, tanulni, mire megfelelő ismereteket szerzünk. Ezeket mi készen adjuk Önnek!

Mibe kerül ez nekem?

Ezt csupán azért nehéz pontosan meghatározni, mert nincs két egyforma honlap. Pontos árat csakis az elképzelése pontos körvonalazása után tudunk adni. 

Ha az elkészítendő honlap társadalmi, humanitárius célokat szolgál, jótékony célú, illetve azonosulni tudunk céljával, akkor akár jelképes áron, vagy ingyen is elkészítjük! 

Épp ezért ne habozzon, kérjen most kötelezettség nélküli személyre szabott információt! Kérésére felvesszük Önnek a kapcsolatot és segítünk!

Írjon most!

Gyorsan információhoz juthat, ha itt veszi fel velünk a kapcsolatot.

Elérhetőségek

Email: info@weblappontneked.hu
Telefon: +36204447271
                +36304039901