css templates

Hogyan dolgozunk?

Tekintse át, hogyan fogjuk elkészíteni a honlapját:

1

Specifikáció

Első lépésként az Ön útmutatásai alapján körvonalazzuk, hogy a leendő weboldala milyen kritériumoknak kell megfeleljen. Meg kell határoznunk, hogy nézzen ki az oldal. Színek, stílus, elrendezés, stb. Pontosan tudnunk kell, milyen funkcióknak kell megvalósulnia és milyen legyen az oldal struktúrája.
Természetesen ez a fázis minden bizonnyal "több-körös" lesz, hiszen a látványtervek alapján csak Ön tudja igénye szerint meghatározni, hogy milyen küllemben jelenjen meg a weboldal és hogyan "viselkedjen". Ezek alapján fog kiderülni az is, hogy az Ön honlapját milyen volumenű tárhelyszolgáltatáson kell üzemeltetni. Elég lehet egy nagyon egyszerű és olcsó megoldás, de meglehet, hogy nagy tárolókapacitásra és gyors szerverre lesz szükség a várhatóan magas számú látogatottság miatt. A korrekt specifikáció rendszeres és folyamatos kommunikációt igényel köztünk.
Köznapi hasonlattal élve - ha most autót építenénk, akkor Ön a tervező helyében érezheti magát!

2

Tervezés

Míg a kezdő lépés az Ön tervezéséről és annak átadásáról szólt, ebben a fázisban mi fogunk tervezni. Autó tervezésénél ez lehetne akár a műszaki rajzolás fázisa.
Ilyenkor készítjük el gondosan a honlap struktúrájának vázát, a menürendszert, a funkciók működésének logikai tervét.

3

Fejlesztés

Ahogy az előző pont, úgy ez is a mi feladatunk. Mindeközben teljesen úgy tűnik, mintha nem történne semmi, pedig ilyenkor végezzük az úgynevezett kódolást. Ennek során pötyögjük be azt a sok értelmetlen betűt, kódot és kriksz-krakszot, amitől egyszer csak látható, működő weboldal jelenik meg a szemünk előtt. Ezen a ponton dolgozunk a fejlesztőrendszerekkel és töltjük fel a tárhelyre a szükséges fájlokat, forráskódokat.
Ha az autóvezetés analógiájánál maradunk, akkor most építjük a járművet. Elkészítjük a karosszériát, megépítjük a motort, hozzátesszük a sebességváltót, beszereljük az igényelt extrákat.

4

Tesztelés

Ez az a fázis, amivel nem kellene bajlódni, ha a fejlesztést is gépek végeznék. Szerencsére emberek készítik a programot, ezért szükséges a tesztelés. Előfordulhatnak hibák, amelyek köznapi nyelven szólva lehetnek "helyesírási" hibák és lehetnek "külalaki" javítanivalók és lehetnek "működési" feladatok. Csúnya szavakkal szintaktikai, szemantikai hibák, funkcionális problémák feltárására törekszünk. Ez az autó próbapadja.
A tesztelést különböző módszerekkel végezzük, a legfontosabb próba lehetősége viszont Önt illeti! Ennek során Önnek mindent el kell követnie a program használatával, "nyúzásával" annak érdekében, hogy feltáruljanak olyan hibák, amit mi nem vettünk észre. Ezeket természetesen javítjuk. Ön lesz az első, aki beül az új, friss, illatos autóba és teheti az első köröket padlógázzal a zárt tesztpályán!

5

Átvétel, publikáció

Itt elérkezik a várva várt pillanat, amikor véglegesen átveheti új, egyedi tervezésű és kézi építésű autóját, amelyből garantáltan csak egy van a világon!
Most megmutathatja mindenkinek a művet, amely csak az Öné! Innentől láthatóvá válik a honlapja- mint egy névjegykártya, bárki elkezdheti nézni, olvasni, lapozgatni, használni. Innentől ezzel mutatja be vállalkozását, szolgáltatását, ad-abszurdum ezzel (is) keresheti a kenyerét!
Fontos, hogy ettől a pillanattól még további fél évig olyan tesztfázisban van a programunk, amit már a látogatók végeznek. Adhatnak visszajelzéseket, kritikákat.
A nyilvános tesztfázisra (ezt szoktuk béta-verzióként is emlegetni) természetesen javítási garanciát vállalunk!

0

Döntés

A legvégére hagytuk az egész folyamat voltaképpen nulladik lépését! Ez a lépés, amely kizárólag az Ön lépése. Önnek kell elhatároznia magát arra, hogy elkészíttet egy honlapot. Minél hamarabb hozza meg ezt a döntést, annál hamarabb veheti kézbe honlapját!

Ne feledje, hogy Önnek nincs anyagi kockázata! Nem kérünk előre pénzt, tehát ha nem tetszik Önnek a munkánk, bármelyik munkafázisban meggondolhatja magát! Mindent írásban rögzítünk előre, Önnek pedig csak az egymást követő lépések végén kell utalnia a meghatározott munkafázis után járó díjat.

Információt pedig akár most kérhet! Ennek nincs költsége, szívesen segítünk most! 

Írjon most!

Gyorsan információhoz juthat, ha itt veszi fel velünk a kapcsolatot.

Elérhetőségek

Email: info@weblappontneked.hu
Telefon: +36204447271
                +36304039901